NUR8v

Naturbaserad understödd rehabilitering - Åtta veckor

Naturbaserad understödd rehabilitering

Uppdatering 25 april 2020: Den första behandlingsomgången går mot sitt slut och i maj startar nästa omgång. Jag vill rikta ett stort tack till mina deltagare som ger mig åsikter och insikter som jag kan använda i mitt fortsatta arbete. Jag önskar er lycka till i framtiden.

Uppdatering 20 mars 2020: De första fyra deltagarna har startat sin rehabilitering och vi kan ju fortsätta träffas trots corona-viruset, eftersom vi håller till utomhus. Bara vi får vara friska förstås. Allt går enligt planerna och jag är väldigt glad att jag kommit igång! Tyvärr blev ju Hubben (Nordic Nature Health Hub) inställd i Umeå där jag hade planerat att presentera mitt projekt, men det är ju förståeligt och det kommer ju fler tillfällen. 

Uppdatering  9 mars 2020: Nu har jag startat upp första gruppen, det var ett stort intresse för behandlingen och jag kunde inte bereda plats för alla som ville vara med. Nästa omgång startar i maj och där kan finnas någon plats kvar. Du får gärna skriva till mig om du har några funderingar, jag svarar på frågor i den mån jag hinner.

I mars startar jag upp ett projekt som jag valt att kalla NUR8v. Jag söker Dig som är sjukskriven eller arbetsoförmögen på grund av stressrelaterad sjukdom eller lindrig psykisk ohälsa och som känner att Du vill göra en förändring men inte riktigt kommer igång. Vi träffas en gång i veckan (initialt kvällstid) under åtta veckor här på min gård. Gården ligger 10 minuter utanför centrala Gällivare.

Sessionerna är individuella. Det kostar inget för Dig att delta och jag hämtar upp Dig i Gällivare.

Rehabiliteringens grund är motiverande samtal, djur och natur. Projektet finansieras av Leader polaris och följs av forskare på SLU. Du behöver inte ha några förkunskaper men tycka om djur och natur. Välkommen med Din intresse-anmälan via kontaktformuläret nedan.

Begränsat antal platser.

Anmäl ditt intresse för NUR8v här.