Walk and talk, arbetsrelaterade samtal för att skapa kreativitet och hitta lösningar på jobbet

För att komma igång med förändringar på jobbet kan det vara bra att göra det i annan miljö än på jobbet. Vem har inte varit på kick-off för att komma igång igen efter en om-organisation eller bara efter semestern?
Vi vill känna oss bekräftade och att vi tillhör ett viktigt sammanhang för att kunna prestera på jobbet. 
Det här är ju bra, med det genomförs kanske lite för sällan? Nu kan ni boka en arbetsrelaterad träff på Tallbacken på lite olika sätt. Ni kan välja att hyra oktagonen ett par timmar, ni kan komma hit och ta en gemensam promenad i omgivningarna för att sedan återkoppla ert samtal vid elden, där det kan serveras fika eller enkel lunch. Det finns möjlighet att hålla APT i oktagonen under förutsättning att arbetsgruppen inte är alltför stor. Eller varför inte kombinera träffen med någon av Trojkas lugna aktiviteter?

Hör av Er så kan vi säkert skapa något som passar just er arbetsgrupp.

Walk and talk i rehabiliterande syfte

1 timme x 5 tillfällen- 500 kronor. Enstaka tillfällen kan bokas och kostar då 125 kr/timme

De här sessionerna vänder sig till dig som har behov av lättare rörelse och gärna vill dela din förändringsprocess med andra. Du promenerar i par med någon som du inte känner sedan tidigare. Syftet är att få nya perspektiv på sin situation och få hjälp att se hur en förändring kan se ut.

Här är ingen eller alla experter, vi hjälper varandra att komma till insikt om hur vi ska gå vidare i livet. Du delar med dig av det du vill, ibland kan det vara så att man inte vill prata och då får man hitta en kompis som också vill gå tyst, eller så går man själv eller med hunden den gången. 

För vem passar det här?

Aktiviteten passar personer med ett lågt aktivitets-behov som vill samtala med andra i liknande situation. Denna övning är tänkt som en form av egen-terapi.

Vi går en gång varje vecka, året om, i en grupp om fem personer. Varje grupp träffas vid fem tillfällen och aktiviteten utvärderas den sista gången.