Stresshantering individuellt eller i grupp -använd gärna ditt friskvårdsbidrag !

Forskning visar att vi behöver ta hand om vår stress-nivå, så att den inte skjuter i höjden. På Tallbacken gör vi det i en naturligt avstressande miljö, gammel-skogen. Du kan välja att delta mer aktivt eller mer genom olika avslappningsövningar. Vi är olika och också sätten att ta hand om sig själv och sitt mående varierar. Det finns möjlighet till att genomföra denna aktivitet ensam med mig som samtalspartner/guide eller med andra i grupp, Du väljer! Vi utgår från dina behov och formar mötena utifrån detta, vill Du ”bara vara” eller känns det bättre att göra något? Grunden är motiverande samtal och målet med sessionerna är att Du ska kunna hantera stress på ett nytt sätt.

Välkommen till Tallbacken för att komma fram till hur Du vill göra det. Varva ner, hitta din energi och orka mer.

För de individuella sessionerna är kostnaden 1500 kr för 5 samtal, 1 timme i veckan under 5 veckor. En månad senare bokar vi en återkoppling som ingår i priset.
Om Du vill delta i grupp, startar vi en så snart vi har minst 5 deltagare, denna variant kostar 200 kr/ gång och Du väljer själv hur många gånger Du vill komma.
Du vet väl att Du kan använda Ditt friskvårdsbidrag till detta?

VälkommenLämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.