Trojka erbjuder en plats för återhämtning. Skogen är samtalsrummet och jag är din guide.

Jag som driver Trojka heter Carina Nilsson. Jag är född och uppvuxen här uppe i norr. Som liten bodde jag med familjen i en lappkåta på sommaren och ett litet torp i skogen utanför Torrivaara på vintern. Min pappa, farfar, morfar och morbror var renskötande samer som jobbade hårt med djuren ute i skogen.

Jag tror att jag har fått med mig känslan för djur och natur från min barndom. Djur och natur för mig är trygghet, lugn, närvaro och återhämtning. Jag vet att det finns en kraft i att vistas i naturen och vara med djur och den kraften vill jag hjälpa fler att få uppleva.

Jag vill jobba med människor som vill genomföra en förändring i sitt liv, men som av någon anledning inte riktigt kommer igång. Det kan vara olika slags förändringar, från att komma igång med träning till att komma ur ett långt utanförskap.

Jag har arbetat inom missbruks- och beroendevården i snart 20 år. Jag vet hur svårt det kan vara att genomföra en förändring trots att man verkligen vill. Jag vill hjälpa dig att lyckas med den förändring du vill åstadkomma, oavsett om den är liten eller stor. Till mig kan du komma även om du inte riktigt vet vad du ska säga eller exakt vad du vill ha hjälp med. Jag hjälper dig att hitta orden och väcka tankarna till liv.

Jag hoppas att jag ska kunna erbjuda något för just Dig. Tveka inte att höra av dig om du har frågor!

Välkommen till Trojka!

Erfarenhet och utbildning

Fil.kand socialt arbete – LTU
Motiverande samtal – LTU
Hästunderstött socialt arbete – Linneuniversitetet Kalmar
Skogsbad grundkurs – Shinrin-Yoku Skogsterapi
Mer än 20 års yrkeserfarenhet av missbruk och beroende
Egen företagare
Projektledare

Tallbacken är en godkänd
Grön Arena-gård