Sista omgången av NUR8v startar i april

Nu går projektet mot sitt slut och nya utmaningar finns framöver. Jag har fått möjlighet att beskriva Trojka i boken ”Vård, omsorg och rehabilitering utomhus”, vilket gjorde mig väldigt glad! Författarna ville gärna ha med en deltagares upplevelerser också, så jag bad jag en del av deltagarna i projektet NUR8v att berätta om sin upplevelse av rehabiliteringen.

Dessa underbara berättelser gör mig säker på att det här är en rehabiliteringsform som hjälper. Tack till Er alla som bidragit. När boken kommer ut, kommer den som har fått sin berättelse publicerad få ett exemplar av boken som tack.

Det som fortfarande saknas för en del av deltagarna är en stöttande samhällsaktör/arbetsgivare som kan ta vid då de åtta veckorna är slut. Där det finns stöd innan och efter har rehabiliteringen tagit ordentlig fart efter programmet. Det bekräftar att min tanke med att skapa kanaler mellan vit och grön kompetens och mellan offentlig och privat sektor är en viktig del i mitt arbete.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.