Våren är här!

Trojka Natur, oktagonen

På Trojkanatur planerar vi för sommarens och höstens aktiviteter. Jag jobbar vidare med metod-utvecklingen av NUR, naturunderstödd rehabilitering. Det är roligt och utmanande att skapa nytt inom ett område som är mer eller mindre okänt. Jag har träffat så många människor som delar min tro på att naturunderstödda insatser kan vara till stor nytta., kanske inte här i närområdet, men i övriga Sverige. Min förklaring till detta är att de flesta som arbetar med rehabilitering inom vård, omsorg och skola i Gällivare, inte vet hur man kan använda sig av naturbaserade insatser för att förkorta behandlingstid och sjukskrivning. Min ambition är att dela med mig av den kunskap jag har till så många som möjligt. Natur och djur kan vara ett mycket gott komplement till vård, omsorg och skola.

1 reaktion på ”Våren är här!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.